Du just du som skall till att läsa detta…. 

Att var personlig och ärlig, vad betyder dom orden för dig?  Jag skriver för att det är en del av att må bra. Bilden av mig, kan vara -” hon är alltid så positiv” hur kan hon vara så? Kort historia: När jag började skolan, så blev jag inte alltid accepterad för den jag är. Utanförskap och mobbad för att jag är finne och för mina kläder. (mina föräldrar kom till Sverige på -60 talet) . Hur kändes detta i en sjuårig? Ledsen helt oförstående, hur skulle jag vara för att passa in? Detta var min vardag till den dag då jag blev ca tolv år, då kom min mamma till mig och sa att hon ville att vi skulle flytta och börja på en ny skola och ny plats…. – Det var det första steget mot något annat….

Det var första gången som jag var accepterad för just att jag var jag och inte hur jag såg ut eller vilka kläder jag hade på mig. En så fantastisk lycka det var och är. Tonåren kunde ha blivit ett destruktivt liv, men till min stora lycka blev det att det fanns en familj som trodde på mig, såg mig för den jag är.  Detta är en del och start, så en fortsättning på min personliga och ärliga resa kommer i nästa blogg inlägg.  Du som vill och önskar att någon borde göra något, Du är den där någon 🙂

Hör av dig till mig så berättar jag gärna mer. Vill du också få hjälp med att ta ett steg i rätt riktning?  Hör av dig till mig så bokar vi ett kostnadsfritt coach samtal. Du får några verktyg att ta ett nytt steg i den riktning som just du vill!

mail ritva@ritvalivsdesigner.se eller 070-433 16 63

Ha det toppen //Ritva <3