Hur har din vår-sommar tagit form? Blir så nyfiken på dig!

 

Del 2, personlig och ärlig: – Jag bestämde mig för att bli en bättre version av mig själv. Steget blev min hälsa, så starten blev att börja med att röra på mig 20-30 min per dag, har det varit självklart och lätt… skulle inte tro det. Jag kan lova dig, tack vare min start den 28 april så har jag faktiskt fortsatt med att röra på mig minst 30 minuter per dag. En annan del av hälsa är att göra roliga saker, t.ex att resa, så sagt och gjort så åkte jag med min arbetskollega och vän till Rhodos på en Må Bra resa <3. Har du aldrig varit på en Må Bra resa, så åk Du kommer inte att ångra det, jag lovar! Det finns många olika resor helt efter tycke och smak.

Att umgås med positiva människor gör också att, hälsan tar en bättre form. Jag har bestämt mig för att vara mer nyfiken, på mina med människor. Jag har tagit kontakt med flera olika nätverk för att nätverka och det är verkligen lärorikt. Att sätta personliga mål utan att bli stressad av dom….. Japp det är något som jag vill uppmuntra alla att göra, små som stora mål.  Vill du att jag hjälper dig med att forma dina mål? maila eller ring mig så bokar vi ett kostnadsfritt samtal!

Att reflektera är också en del av min vardag, det är då jag hinner se vad som blev fel och hur jag kan gör det bättre och mer rätt. Det är för mig att vara ödmjuk inför mig själv. Att vara ute i naturen gör mig lugn och mer i mental balans. Nu när det är en fin båt säsong så, hjälper det mig i massor med. Hur gör du?  Skriv gärna och berätta.

Att du och jag tillsammans gör något för med människan. Ge bort leenden, skratt och en massa kärlek. Vill önska er alla en super fin sommar och en möjlighet att njuta av samvaro med familj och vänner <3

 

Ha  det toppen //Ritva <3