Att dela med mig till dig!

Du kvinna du kan, jag lovar det!

Att vara värdefull, men hur?  Jag coachar dig till det. Det har inte alltid varit så, efter min separation för ca 15 år sedan hade jag känslan av att vara en värdelös person. Mitt självförtroende var i botten. Min vision är att dela med mig till andra kvinnor om att det går. Hur kunde jag? Vad gjorde jag? Hur kan jag känna passion och hälsa?  Det jag säger är att just Du skall känna dig värdefull, unik och en viktig person i ditt liv.

Bilden på vattnet är en av alla sköna dagar på Storsjön i Gästrikland. Blir så rofylld av en stund på sjön. Hur blir du rofylld?

I skrivande stund så går vi en spännande höst till mötes. Hemsidan har fått nytt utseende. När du vill träffa mig så finns jag på Hälsocenter i Sandviken ,Plangatan. Vi bokar en tid då vi kan sitta ner i lugn och ro. Du mailar (ritva@ritvalivsdesigner.se) mig så tittar vi på dag & tid som passar. Ditt första samtal är alltid kostnadsfritt. Vi kan även ses via Skype.

Allt gott till dig//Ritva