Nu tittar jag i glaskulan….hur var året?

Vilket härligt år det har varit. Den har bjudit på en massa nya erfarenheter. Resor till nya platser som Dominikanska Republiken, började året med sol och värme. Att hoppa i vattenfall det var verkligen en rysare. Hänga i zipline banan säger bara Wow, det vill jag göra om. Jag som inte hade varit på häst ryggen på 40 år, fick även uppleva det.

Mitt mål är att vi blir fler som verkligen vågar tro på oss själva. Så nu när vi snart går in 2018, Vad blir det för nya erfarenheter tro?….Nya resor att se fram emot? Ny kunskap? Nya vänner? Ja, vem vet allt är möjligt. Lova mig att du tittar in i din glaskula och våga tro på dig själv! Boka in ett första samtal med mig för att ta ett första steg.

Önskar er alla en härlig God Jul och Ett toppen bra Nytt 2018

Ha det toppen //Ritva