Är du kvinna och vill våga mer?

Du är värdefull och viktig!

Bra då ger jag dig en unik möjlighet, att anmäla dig till en Gruppcoachnings kurs med livskvalité. Startar den 24/2 kl.15.00-17.00 på Hotell & Pensionat Skomarsgården i vackra Högbo. Anmälan via mail ritva@ritvalivsdesigner.se eller på 070-433 16 63. En kurs som ger dig tips hur du kan coach dig själv, vikten av mental träning och nyttan med avslappning i livet. Vi träffas 4 gånger och första träffen är i februari och dom andra gångerna sprider vi ut i mars/april  Priset är 1100.- Välkommen med din anmälan.

Livet har en massa utmaningar, allt från att våga lita på sig själv och att veta att jag duger som jag är. Självförtroendet som åker berg och dalbana i livets karusell. Är det bara jag som känner så här? Nej, kan lova att vi är fler som känner det så här. Mitt sätt att hitta tillbaka är bland annat att utöva mental träning. Jag vet och tror att om vi är fler kvinnor som skulle ”heja” på varandra så skulle vi bli starkare tillsammans.

 

Att kunna ha balans i livet, då det stormar som mest. Vilka redskap skulle du behöva?  Är en fråga som kanske inte är så lätt att svara på alla gånger. Mitt mål under 2019 är att kvinnor vågar mer, litar mer, gör roliga saker, utvecklas tillsammans. Min uppmaning är att du och jag träffas live eller via skype. Erbjuder dig ett första samtal helt utan kostnad. Ange mail adress så vi kan boka en tid. Vi hörs!

          En vacker vinter dag då jag njuter av den fina vita snön.

Ha det toppen//Ritva