Rivstarta eller njuta är frågan?

Att  våga njuta som jag har gjort flera gånger under den här sommaren. Yoga vid havet och med livemusik, då hämtar jag kraft. Vi har alla olika sätt att hämta kraft och ladda våra inre batterier, det är en viktig del av livet. Undrar hur gör du för att hämta kraft? 

Jag har gärna på mig mina röda glasögon, det får mig att rivstarta min höst. Fokus på en massa spännande som kommer att hända .Le och lev med passion. Jag vill inspirera dig att också rivstart din höst. Startar en Gruppcoachnings kurs med livskvalité den 22 januari 8 gånger kl.18.30 , anmäl dig via Studieförbundet vuxenskolan 020-120 28 08 eller gavleborg@sv.se Vi har ändrat start datum till nästa år.

Har gjort något för första gången, plockat solrosor dom påminner mig om sommar och solen, det tar jag med mig till min höst. Vad tar du med dig?

Ha det toppen //Ritva